Dienstverlening

Vloeronderhoud

Vloeren en tapijten zijn allemaal anders. Voor de reiniging van vloeren en/of tapijten wordt er door vakspecialisten van Fix-it kritisch bepaald welke behandeling nodig is. Want een marmeren vloer verdient een andere behandeling dan linoleum. Een mooie hardhouten vloer moet met veel aandacht worden behandeld. Fix-it heeft de beschikking over een arsenaal aan reinigingsapparaten die elke vloer perfect kunnen behandelen. Op die manier kunnen u en uw medewerkers lang profijt hebben van de vloer. En wat dacht u van uw klanten, die komen graag bij u binnen.

Tapijtreiniging

Vloerbedekking heeft de nare eigenschap vuil tot in de poriën aan te trekken. Na intensief gebruik van uw vloerbedekking, is stofzuigen alleen niet meer voldoende. Hardnekkige vlekken blijven zitten en al snel ziet het er armoedig uit. Fix-it heeft een adequate schoonmaakmethodiek voor tapijten. Met een speciaal ontwikkelde machine is uw vloerbedekking binnen korte tijd weer als nieuw. Zonder dat uw bedrijfsactiviteiten hieronder hoeven te lijden. 

De uitstraling van uw pand wordt stukken beter! 

Uw vloerbedekking gaat langer mee, opnieuw stofferen kan worden uitgesteld! 

Schimmelsporen, huismijt en andere ziekteverwekkers worden tot een laag niveau teruggebracht en verlaagt het gezondheidsrisico aanzienlijk bij mensen met astma of allergieën! 

Iets voor uw organisatie? Informeer eens naar de mogelijkheden, bel vandaag nog naar 0342-45 06 53 of vul het offerte formulier in en wij nemen contact met u op!