Over ons

Fix-It is een schoonmaakbedrijf die zo transparant als water is. Offertes zijn duidelijk, schoonmaakprogramma's plus frequenties zijn overzichtelijk, afspraken betrouwbaar, en een doelgerichte en snelle communicatie  zorgt voor korte verbindingslijnen.

Afspraak is Afspraak


Als opdrachtgever telt voor u vooral de kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening. U wilt dat de schoonmaakwerkzaamheden of andere facilitaire diensten in uw gebouw(en) perfect verlopen. Daarvoor treft u in Fix-It de juiste partner. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Bij Fix-It maken we waar wat we beloven. Voor u betekent dit de zekerheid dat u met Fix-It beter, en vooral ook schoner, af bent.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij een uitgebreid dienstenpakket aanbieden vaak aanvullend op de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Onder onze diensten daarover meer.  Wij werken als schoonmaak- en reiningsbedrijf in de regio Midden-Nederland en zijn actief in verschillende branches.

Kortom, korte lijnen, heldere communicatie en een hecht team van schoonmakers en interieurverzorgers.

 

Vakmensen

Dat betekent niet dat we geen nieuwe mensen kunnen gebruiken. Wij werken graag met vakmensen met hart voor de zaak. Op onze vacaturepagina vind je de openstaande vacatures maar je mag ook contact met ons opnemen als je denkt dat je een goede aanvulling op ons team kunt zijn.